top of page
12801552_991274854276339_539337569119642

SOBRE NOSALTRES

 

Breu Història

El restaurant Masia el Casot és una típica masia catalana els orígens de la qual es remunten a 1780, dedicada a conrear la terra i a cuidar animals per a consum propi. En els anys seixanta es va restaurar i va convertir en una casa on a més d'elaborar el famós mató de Montserrat, es feien també menjas per a tot aquell que s'acostés.  

 

 

 

"A poc a poc va anar evolucionant al que és avui, un restaurant de menjar de cuina catalana, on la gent rep un tracte familiar i agradable i pot assaborir una cuina de qualitat que, utilitza els productes típics de la zona, molt ben cuinats i en quantitat abundant."

 

 


La masia està en un entorn privilegiat, situada en una dels vessants de la muntanya de Montserrat i envoltada de boscos. Oferix una panoràmica espectacular de la muntanya.

Cuina

La cuina del Restaurant Masia del Casot, és la típica cuina catalana, elaborada amb productes de la terra, senzills i de bona qualitat. Destaquen la escudella i carn d’olla, els canelones de lAvia Elena fets de la forma més tradicional, els cigrons emmascarats amb butifarra negra i les mongetes seques amb cansalada . Mereixen esment especial les carns a la brasa cuinades en una barbacoa exterior amb llenya d'alzina que cuida amb especial cura l’avi Manel . 

Però potser la nostra especialitat sigui la “calçotada”. A la Masia del Casot portem molts anys oferint amb èxit aquesta tradicional apat i és una excel•lent oportunitat per a viure una mica més que un menjar: una experiència on un grup d'amics o familiars pot passar un excel•lent dia, doncs menjar calçots és alguna cosauna més que degustar-los, és festa, i és alegria. 

Finalment en les postres, no s'ha de deixar de provar el famós mató de Montserrat elaborat en el propi poble de Marganell: Entre la resta de postres destaca la tradicional crema catalana amb recepta pròpia de la Masia i el típic music. 

 

I quan un ha degustat un bon menjar, el millor és donar un bon passeig pels bonics paratges de l'entorn.

 

 Esperem la vostra visita i bon profit.

bottom of page